Click here Vi är din lokala byggfirma i Närpes! Vi utför alla typer av bygg- och renoveringsarbeten. Stark Unga och motiverade byggare Pålitlig Vi är ett byggföretag som tar hand om alla dina problem eller tankar när det handlar om arbeten inom byggbranschen.

Rakentavaa yhteistyötä Närpiössä ja sen lähialueilla!

Olemme närpiöläinen täyden palvelun rakennusliike, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja uudis- ja korjausrakentamiseen. Toimialaamme kuuluu rakennushankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen. Rakennamme kestävää ja laadukasta jälkeä piirustusten ja sääntöjen määräämällä tavalla. Henkilöstön viestintä ja yhteistyö on tiivistä.

Asiakkaalle ja yhteistyökumppanille tämä näkyy helppona ja nopeana yhteydenpitona ja sujuvana työn etenemisenä.

 • Rakennusliike

  Närpes Byggtjänst NBT on perustettu vuonna 2005. Yritys tarjoaa korkealaatuista ja luotettavaa palvelua pohjanmaan rannikkoalueella. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, yritykset ja taloyhtiöt.

  Pienet ja suuremmatkin rakennuskohteet kiinnostavat. Emme pelkää haasteita.

  Palveluihimme kuuluvat:

  • omakotitalo-, halli- ja kesämökkirakentaminen
  • huoneusto- ja omakotitaloremontit: kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiöremontit,korjausrakentaminen; saneeraustyöt LVI-töineen, laatoitus-, maalaus- ja tapetointityöt, kirvesmies-
   ja timpurin työt, kalusteiden asennukset, laminaatti- ja parkettiasennukset
  • rakennusprojektin suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa. Olemme myös tarvittaessa apuna rakennusluvan hankkimisessa.
  • CAD-piirrokset pienempiin projekteihin

   

   

 • Rakentaminen

  Rakennamme omakotitaloja, omakotitaloihin lisäosia, erilaisia halleja ja ke-sämökkejä. Suunnittelemme rakennusprojektin yhdessä asiakkaan kanssa, niinettä kohteesta tulee yksilöllinen ja juuri asiakkaan tarkoituksiin sopiva.

 • Remontointi

  Toimintamme on suurelta osin erilaisten remonttien ja saneerausten tekemistä. Kun-nostamme myös paljon ulkorakennuksia.  

 • Laatu

  Olemme kaikki koulutettuja ammattilaisia, joten käytössämme on oikea tekniikka ja työ-tavat. Voimme tarjota teille pohjalaisen yrittäjän rehellisen tekemisen meiningin.

 • Pyydä tarjous

  Jos olet aikeissa rakentaa, tai remontoida lähiaikoina, ota yhteyttä meihin. Voimme yhdessä suunnitella projektisi aikataulun ja kustannusarvion